Nyest kiűzése födémből és álmennyezetből

Van megoldás a legnehezebb körülmények közül is kiűzni a nyesteket. Nehezen hozzáférhető járatok padláson, födémben, falban és álmennyezet feletti részekből. A járatokat és rejtekhelyeket többnyire bontás nélkül is kezelni tudjuk nyestkiűző szerünkkel. Néhány esetben amikor a hozzáférhetőség megteremtéséhez bontás szükséges, erre is fel vagyunk készülve.

Nyest kiűzése födémből

Régi- és új építésű házak esetében is lehetnek olyan légrések melyek a nyest számára lehetővé teszik, hogy az épületet részben vagy egészben bejárják és ott akár búvóhelyet készítsenek maguknak. Ilyen és hasonló helyzetekben nagy nyomáson kell a járatokat teljes egészében kitölteni. Nem maradhat számukra kezeletlen felület, különben továbbra is használni tudják ezeket a részeket.

Nyest kiűzés 2 év garanciával. Hívja ügyfélszolgálatunkat bizalommal: +36 30 230 8595

A födémbe való bejutási lehetőség általában adva van a számukra műszaki hiányosságok, vagy eleve rossz kivitelezésé miatt. Szakszerű kiűzés előtt a járatokat eltőmíteni tilos. Az állatok ott fognak hosszú szenvedés után elpusztulni, majd rettenetes bűzt árasztani a lakótérbe. Innen kiemelni az elpuszt állatokat komoly bontási műveletek után lehet csak.

Nyest kiűzése álmennyezetből

Egyre gyakrabban fedezik fel maguknak ezt a számukra kiváló rejtekhelyet. Sokszor az álmennyezettel szerelt helyiségek használói észre sem veszik a nyestek jelenlétét. Amennyiben az hőszigeteléssel rendelkezik. Kis idő elteltével azonban megjelennek foltok, erős szagok, rovarok esetleg kukacok, lárvák az állat tevékenységének következménye képpen.

A kiűzés előtt minden esetben eltávolítjuk a maradványokat és a bepiszkított szigetelőanyagot, valamin kicseréljük a sérült elemeket. Ezt követően jöhet csak a fertőtlenítés és a kiűzőszer befecskendezés.

Nyest jelei

A különböző nyestre utaló jeleket két csoportba lehet osztani. Egyik esetben csak gyaníthatjuk a nyest jelenlétét. Ilyenek a hangok, szagok és foltok megjelenése az épület különböző részein, vagy a szomszédok beszámolói. Más esetben a nyomok teljesen egyértelműek. Például nyest ürülék, vizelet, jellegzetes kártétel és élelem maradványok mind egyértelmű jelei a nyest jelenlétének. Nyest jelei a házban és a ház körül.

Nyest kiűzés 2 év garanciával. Hívja ügyfélszolgálatunkat bizalommal: +36 30 230 8595